Website Boulangerie de France

Sinds 1984 haalt Boulangerie de France al het echte originele Franse brood in huis, gewoonweg omdat Frans brood het lekkerst is. We hebben niet geprobeerd de Franse bakker te imiteren, want een Nederlander komt nooit achter zijn geheim!

Boulangerie de France is de grootste aanbieder van Franse broodproducten in Nederland. Wekelijks rijden tientallen vrachtwagens vanuit Frankrijk naar Nederland met diepgevroren Franse broodproducten. Bake-off producten welteverstaan: voorgebakken broodproducten die alleen nog afgebakken hoeven te worden.Door de enorme belangstelling voor ons Franse brood, kunnen wij een breed assortiment bieden en producten aanbieden in vele soorten en maten.

Naast onze traditionele Franse producten zoals baguettes, petits pains, parisiennes en croissants heeft Boulangerie de France u nog veel meer te bieden. Uit Frankrijk mag dan voortreffelijk brood komen, maar er zijn meer landen met specialiteiten. Zo is er ook volop keus in Italiaanse broodsoorten zoals ciabatta’s, Italiaanse bollen en focaccia’s

En laten we onze eigen Hollandse versnaperingen niet vergeten, want die mogen er ook zijn. Voor alle heerlijke, traditionele, ambachtelijke lekkernijen zoals de Hollandse roomboter gevulde koeken, appelflappen, saucijzenbroodjes of amandelbroodjes, kunt u ook bij ons terecht. Voor een uitgebreid productoverzicht verwijzen we graag naar ons assortiment .

Voor al onze producten geldt: constante kwaliteit staat voorop. Al onze producten worden volgens de kwaliteitsnormen van HACCP geproduceerd en daardoor heeft Boulangerie de France de grootst mogelijke controle op de geleverde producten. En de smaak, daarover valt niet te twisten. In Frankrijk wordt brood nog op de traditionele, ambachtelijke manier bereid, wat bepalend is voor smaak en kwaliteit.

Naast al deze heerlijkheden biedt Boulangerie de France u een goede service op het gebied van advies en verkoopondersteuning. U kunt terecht voor apparatuur zoals heteluchtovens en vriezers, beide met koop- en huurmogelijkheden en natuurlijk zorgt Boulangerie de France voor de nodige accessoires zoals reclameborden, vlaggen, mobiles, rieten broodmanden, verpakkingsmateriaal en serviesgoed.

Voor eventuele vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

 

Website voor Boulangerie de France. Met product catalogus en Content beheer syteem.

Billy joel experience