Camping Landstad

DE ZON KOMT VROEG OP EN DOET JOU ONTWAKEN MIDDEN IN DE POLDER. VANDAAG WORDT  JIJ WEER VERRAST,  HET BEGINT MET EEN HEERLIJKE SMOOTHIE VOOR JOUW TENT.

Na een ochtendwandeling langs de paarden, de molens of de waterkant neem je een frisse douche of hobbelt naar de fitweide voor een wake-up workout met andere logees. De dag staat weer vol activiteiten voor jong en oud. Of kies je vandaag voor een heerlijke fietstocht naar het strand, het museum en een terrasje in de stad? De jeugd gaat een actieve dag tegemoet bij het team van de PLECK. Eind van de middag treft iedereen elkaar weer bij de Landstad Foodcourt om hierna de dag af te sluiten bij een gezellig kampvuur.

Het wordt overnachten onder de sterren in de wei of op comfortabele bedden in jouw stoere tipi of sfeervolle lodge. Op het tentenkamp van maximaal 25 tenten voel jij je gelijk thuis. Ideaal voor een vlucht uit de stad of als je van ver komt voor een tripje naar de kust.

Camping Landstad, is een onderdeel van Buitenplaats molenwei. Het hele concept is ontwikkeld door You’re On!. Het de huisstijl is elders gemaakt. Wij zorgden voor een shop waarbij klanten  in one stop shopping, zowel de camping plaats, als de fietsverhuur, het diner, en de excursies kunnen inkopen.

Billy joel experience