Een stijlvolle oplossing om uw jaarverslag, maandblad, magazine of catalogus digitaal onder uw klanten te verspreiden. Alle media kan op de werkplek maar ook lekker thuis op de bank via elke tablet worden bekeken. Drukkosten worden bespaard. En interactie’s met uw klanten zijn gemakkelijker door de digitale toepassingen.


Er zijn verschillende manieren om een digitaal magazine te lezen, afhankelijk van hoe het magazine is gepubliceerd. Als het magazine is gepubliceerd als een PDF-bestand, kunt u het bestand openen met een PDF-lezer, zoals Adobe Acrobat Reader. Als het magazine is gepubliceerd op een website, kunt u het magazine bekijken door naar de website te gaan en de pagina’s van het magazine te bladeren. Sommige websites bieden ook speciale tools om het magazine te lezen, zoals een bladerfunctie of een volledig schermweergave. Als het magazine is gepubliceerd als een app, kunt u de app downloaden en installeren op uw mobiele apparaat om het magazine te lezen.

Als u wilt bladeren door een digitaal magazine, hangt de manier waarop u dat kunt doen af van hoe het magazine is gepubliceerd. Als het magazine is gepubliceerd als een PDF-bestand, kunt u de pijltoetsen gebruiken om naar volgende of vorige pagina’s te gaan, of door te klikken op de pagina-nummers aan de zijkant van het scherm. Als het magazine is gepubliceerd op een website, kunt u de pijltoetsen gebruiken of klikken op de knoppen ‘Volgende’ of ‘Vorige’ om naar de volgende of vorige pagina te gaan. Sommige websites bieden ook speciale bladerfuncties of volledig schermweergaven waarmee u door het magazine kunt bladeren. Als het magazine is gepubliceerd als een app, kunt u swipen of tikken om naar volgende of vorige pagina’s te gaan.