Sjors van der Panne

Klassiekers in Het Concertgebouw, zo heet de nieuwe live cd van Sjors van der Panne.  Het eerste exemplaar krijgt Sjors donderdag 7 mei 2015, tijdens zijn zesde uitverkochte concert in Het Concertgebouw, uit handen van Albert Verlinde.

Sjors’ avontuur bij  The Voice of Holland leverde hem niet alleen een tweede plaats op in de finale., hij werd ook uitgenodigd om zijn favoriete Nederlandstalige nummers te komen zingen in Het Concertgebouw. Het succes van de eerste vijf uitverkochte concerten leidde tot twee extra concerten op 7 en 9 mei én tot het live album Klassiekers in Het Concertgebouw.

Sjors: “Deze cd is de kroon op een geweldige tijd, die begon met mijn deelname aan The Voice. Na tien jaar optreden in kleine zaaltjes en voor weinig publiek, mocht ik daar mijn favoriete Nederlandstalige nummers zingen voor heel Nederland. Daarna volgden fantastische avonden in Het Concertgebouw. Toen ik de opnames daarvan terughoorde, wist ik het zeker: dit wil ik heel snel op cd uitbrengen!”

Het eerste exemplaar wordt aan Sjors uitgereikt door Albert Verlinde. Sjors: “Albert was bij onze ontmoeting bij RTL Boulevard meteen erg enthousiast. Hij heeft net als ik veel respect voor de grote artiesten in ons land. Als theaterproducent heeft hij er velen geëerd met mooie voorstellingen. Ik eer ook mijn helden, maar dan door hun klassiekers te zingen.”

Sjors-CD-cover-en-CD-tijdelijk

Schermafbeelding 2015-05-08 om 10.00.35

 

 

Billy joel experience