Klimprodukties

Klimprodukties is het bedrijf van Elize Eveleens en Frits Nisters. Bloemen en planten zijn het uitgangspunt bij alles wat ze doen. “Plantaardige materialen zijn heerlijk om mee te werken. Ze leven en vertellen een verhaal!”

Schermafbeelding 2016-03-14 om 14.11.08

VAN KUNSTWERK TOT BEURSPRESENTATIE

Als het maar met plantaardige materialen te maken heeft… Ons werk varieert van een projecten met Seringen tot een stand op de Aalsmeer trade Fair.

“Niets zo fascinerend als bloemen en planten. Ik vind het leuk dat plantaardige materialen vergankelijk zijn. Je maakt iets wat snel weer weg is. Je leeft daardoor meer met het moment. Het is net als met eten: het is prachtig, je eet het op en het is weg. In de tussentijd kun je er intens van genieten.”

Elize: fotostylist, bloemenarrangeur, opgegroeid tussen de seringen, bruisend van creatieve ideeën, oog voor detail, natuurlijk gevoel voor beeld. “Ik wil de natuur laten spreken.”

Frits: (decor)bouwer, logistiek en technisch talent, origineel in oplossingen en denkwijze, man van de grote lijnen. “Een functioneel ontwerp kan heel mooi zijn. En andersom.”

www.klimprodukties.nl

Billy joel experience