Website Spaarne Labs


Meebewegen met de vraag van patiënten Vandaag, en morgen
Het Spaarne Gasthuis barst van de kennis, gestroomlijnde processen en creatieve ideeën. Maar soms is er geen tijd voor vernieuwing, en verdwijnt een initiatief tot verbetering. Daarom is er Spaarne Labs. Wij zijn er om vernieuwingen in de zorg te versnellen. Dat doen we door het innovatievermogen van mensen te vergroten. De innovaties die daaruit ontstaan, zorgen ervoor dat we vol vertrouwen meebewegen met de altijd veranderende wereld.

Een toekomstbehendig ziekenhuis helpen creëren dat lerend vernieuwt en in vol zelfvertrouwen meebeweegt met de continu veranderende wereld.

You’re On! had een superleuke samenwerking met Spaarne Labs, waarbij we met trots hebben samengewerkt aan de herontwikkeling van hun website. Ons geavanceerde systeem maakt het mogelijk om verschillende onderdelen van hun portfolio voor Innovaties op een overzichtelijke manier te presenteren, terwijl we tegelijkertijd hebben gezorgd voor een gestroomlijnde contentervaring.

De nauwe en constructieve samenwerking met de medewerkers van Spaarne Labs heeft niet alleen bijgedragen aan het succes van het project, maar heeft ook geleid tot een inspirerende en indrukwekkende nieuwe website voor deze belangrijke afdeling van het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp.

spaarnelabs.com

Billy joel experience